Hlad a hojnost (Dějiny stravování v Evropě)Massimo...
2003
Česká strava lidováM. Úlehlová-Tilschová
631 str., 1945
Jak chráníme a ošetřujeme potravinyKarel Rehberger
40 str., 1943?
Koktejly bez alkoholuMiloslava Kelblová
175 str., 1999
Cocktaily a jiné nápoje nové doby (alkoholické a...
III. rozšíř. vyd., 98 str., obr. doprovod, 1946
Normy polotovarů jídel
308 str., 1966
Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i...
368 str. + obsah, 1920
Slovník jídel a nápojů v jazyku českém, ruském...
77 str., 1948
Colette's Cakes (The Art of Cake Decorating)Colette...
163 str., 1991
Příběh vínaHugh Johnson
256 str., 2008
Začínáme s kávou (Krátký manuál pro začínajícího...
96 str.
The Complete CatererElizabeth Lawrence
1992
O labužnictví - fyziologie chutiAnthelme...
1994
Flekovská historie (od r. 1499 až po naše doby)J.V....
28 str., ilustrováno, mezi 1920-1940
Račte pivečko nebo vínečko? - Brněnské hospody,...
2016